billige fotballdrakter

spiller til sitt sanne potensial



Cheek og Andreas Christensen risikerer



Roma Drakt, Messi Drakt, Billige Fotballdrakter



dette trekket ville lage fotballdrakter får forlate klubben


Ruben Loftus-Cheek og Andreas Christensen risikerer å bli med Emerson Palmieri, Marcos Alonso, Michy Batshuayi, Ross Barkley og Tammy Abraham på Chelsea-kubben i sommer.

Dette trekket ville effektivt kalle tid til Marcos Alonso og Emerson Palmieris tid på Stamford Bridge, og ingen av dem spikret en startplass under Tuchel denne sesongen.

Palmieri klarte bare to Premier League-opptredener hele kampanjen, men venstrebacken er godt tenkt på i Italia og kan til og med brukes som en makeweight i den foreslåtte Hakimi-avtalen roma drakt.

I mellomtiden brukte Batshuayi og Barkley begge sesongen på utlån i henholdsvis Crystal Palace og Aston Villa, hvor de ikke klarte å komme med en stor nok uttalelse til å tvinge seg tilbake til førstelagsspillet på Stamford Bridge.

Abraham var en vanlig starter under tidligere Chelsea -manager Frank Lampard, men fant snart ut at han falt ned i hakkeordren under Tuchel. Det er rikelig med Premier League -interesse for den store frontmannen, så det ser ut til at hans avgang fra vest -London nærmer seg

fodboldtrøjer.

Loftus-Cheek tålte en tøff lånetid med nedrykkede Fulham, der han slet med å påvirke kampene, og netto bare én gang hele sesongen til tross for sin beundringsverdige størrelse og ferdigheter.

Hans tidligere sjef Maurizio Sarri, som nettopp havnet i Lazio-setet etter at Simone Inzaghi begynte i Inter Milan, antas å være ivrig på 25-åringen som har vist omfanget av talentet sitt i blitser i løpet av karrieren messi drakt.

På 6ft 3ins har Loftus-Cheek imidlertid en sjelden kombinasjon av størrelse, styrke og teknisk evne som Chelsea kan angre på at han slapp hvis han spiller til sitt sanne potensial i Italia billige fotballdrakter.

Til slutt er det Andreas Christensen. Den danske landskampen har hatt en ujevn karriere på Stamford Bridge, og tjente løp i laget for staver, men midtstopperen ble knapt brukt mot slutten av sesongen.

Med bare ett år igjen av hans nåværende avtale og ingenting nytt på bordet, ville det være på tide å tjene penger på Christensen for å unngå å miste ham gratis neste sommer.

Verken Tomori eller Christensen er i spissen for Tuchels første lags planer for den kommende sesongen, men lagdybde kan bli et problem hvis flere midtstoppere får forlate klubben.














fussballtrikots günstig