A Pokemon Slot nyerőgép a fejlesztő Jolly Roger eredeti játéka. A nyerőgépet szinte közvetlenül a népszerű játék megjelenése után mutatták be, amely hihetetlen felfordulást okozott világszerte. Nem nehéz kitalálni, hogy a mókás Pokémonok a gép fő szimbólumai. Ami a technikai és művészi kialakítást illeti, minden megfelel a legmagasabb követelményeknek. A színes grafikát és a játékmenet egyszerű kezelését magas hozam és átlagos volatilitás egészíti ki. A gép nagyon népszerű az online kaszinójátékosok körében, és folyamatosan magasan szerepel a rangsorban.

Hogyan kell játszani Pokemon Slot

A játék 5x3-as mezőben zajlik, és legfeljebb kilenc aktív vonal közül lehet választani. A 22 bet vélemények szerint a rendelkezésre álló fogadások soronként 1-től 100 érméig terjednek A maxbet 900 érme egyetlen kattintással kiválasztható. A piros/fekete kockázatos játékformát kihasználva minden nyeremény 2-32-szeresére növelhető. Az automatikus pörgetés üzemmód a pörgetések előre beállított számának beállítása nélkül is elérhető.

A Pokémon nyerőgép szimbólumai

A szimbólumok alapkészlete öt játékkártyát és négy Pokémon-képet tartalmaz. A kártyaszimbólumok kombinációi soronként 5-150 tét közötti kifizetéseket eredményeznek. A Pokémonokkal 5 és 5000 közötti tétet lehet nyerni. A normál játék szimbólumok mindegyike különleges funkciót tölthet be a nyereményjátékban.

Scatter / Wild

Egy webkamera képe, amelyet titokzatos lények felkutatására használnak, vad szimbólumként és scatter szimbólumként szolgál. Wild szimbólumként ez a szimbólum minden más szimbólumot helyettesít a nyerő kombináció elérése érdekében. Ami a Scatter funkcióját illeti, a kamra 2, 20 vagy 200 össztét kifizetését biztosítja, ha 3, 4 vagy 5 számmal jelenik meg. Ezenkívül három vagy több speciális szimbólum egyidejű megjelenése a tárcsákon elindítja a bónusz kört.

Nyerő sorok a Pokemon nyerőgépben

A játékosok 1 és 9 sor között választhatnak (bármely páratlan számot ebben a tartományban). A nyereménykombinációkat három (egyes szimbólumok esetében kettőből) azonos szimbólum balról jobbra történő párosításával lehet létrehozni a bal szélső tárcsán. Ha egy aktív vonalon több kombináció is párosul, akkor csak a legdrágább kombináció kerül kifizetésre.

Pokémon nyerőgép bónusz forduló

A nyereményjáték a gépben három vagy több scatter egyidejű megjelenése után aktiválódik. Kezdetben a játékos 10, 20 vagy 30 ingyenes pörgetést kap (a webkamera képeinek számától függően). Az ingyenes pörgetések megkezdése előtt a bónusz szimbólum véletlenszerűen kerül kiválasztásra. Az ingyenes pörgetések során nyerő kombinációkat alkot, amelyek a tárcsák magasságán átívelnek, és a játéktér bármelyik pozíciójában megtalálhatóak. Ha három vagy több scatter ismétlődik az ingyenes pörgetések során, akkor további 10, 20 vagy 30 ingyenes pörgetést adunk a fennmaradó ingyenes pörgetésekhez.

A Pokemon Slot nyerőgépeknél a bónusz kör meghosszabbítása meglehetősen gyakori jelenség. Az ilyen roll-overek lehetőséget adnak arra, hogy sokat és gyakran nyerj. Ezért a gép magabiztosan tartja vezető pozícióit a nézettségi listákon, és gyakran megtalálható a nap nagy nyereményeinek csúcsán.

https://legjobbmagyarkaszinok.com/kaszinok/22bet-velemenyek

Kapcsolódó források:

Sakura Fortune nyerőgép áttekintés 
Pirates Treasures nyerőgép áttekintés 
Princess Of Swamp nyerőgép áttekintése 
Poisoned Apple nyerőgép áttekintés