underholde tilbud til begge spillere


Tottenhams transfervirksomhed i


Chelsea Trøje



august, hævder rapporter. billige fodboldtrøjer tilbud til spilleren

Tottenham -chefen Fabio Paratici siges at målrette mod hele fire indkøb, før transfervinduet lukker 31. august, hævder rapporter. Italieneren, der blev udnævnt til klubbens tekniske direktør tidligere på sommeren, nød i går hvert minut af Spurs 'første sejr i sæsonen, da de slog Manchester City 1-0 på hjemmebane takket være Heung-min Son's anden- halv strejke.
Paratici sad ved siden af ​​direktøren for teknisk performance Steve Hitchen, og parrets rå lidenskab var der for alle at se under festlighederne ved fuldtidsfløjten.
Forud for kick-off blev Paratici opdaget, da han talte i sin telefon igen og pegede på klubbens aktivitet på transfermarkedet.
Den tidligere Juventus -chef har været på vej op i Tottenhams transfervirksomhed i sommer, og det ser ud til, at flere signeringer kan følge Pierluigi Gollini, Bryan Gil og Cristian Romero gennem døren.
chelsea trøje Det rapporteres, at Spurs vil have mindst en ny midterforsvarer, højreback og angriber gennem døren i løbet af de næste to uger.
Tottenham er stadig ivrige efter Nikola Milenkovic og Takehiro Tomiyasu, der begge har imponeret Paratici med deres præstationer i Serie A med henholdsvis Fiorentina og Bologna.
chelsea trøje Den japanske landskamp kan spille på både midterforsvar og højreback, hvilket betyder, at der stadig er en chance for, at begge kan ankomme til Spurs i denne måned.
I angrebet forfølger Spurs et skridt til Fiorentina -angriberen Dusan Vlahovic efter sammenbruddet af deres træk til Lautaro Martinez.
Endelig ville Tottenham angiveligt være åben for tanken om at tilføje endnu en angribende midtbanespiller, hvis muligheden byder sig.
magliette calcio poco prezzo Som altid, når Spurs er bekymrede, kan indtægterne afhænge af spillersalget, men der er to kanter tættere på en exit.
Både Tanguy Ndombele og Serge Aurier er blevet udeladt af Tottenhams trup til turen til Pacos de Ferreira i UEFA Conference League.
Det er klart, at Spurs ville være villige til at underholde tilbud til begge spillere, der ikke ser ud til at være en del af Nunos planer fremover.
Ndombele ville tidligere ud af Spurs sidste sommer, før han var overbevist om at blive i klubben, da han vendte formuerne under Jose Mourinho.
I mellemtiden har Aurier været tilgængelig siden sidste sommer, da han var tæt på at slutte sig til AC Milan, men der har endnu ikke været tilbud til spilleren.













liverpool trøje

psg trøje